Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας.  Κάνοντας  χρήση του site μας , συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους, τους οποίους πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Το  lovart.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα  λιανικού εμπορίου ρολογιών και κοσμημάτων με αλληλογραφία ή μέσω διαδικτύου.

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας καλούμε  να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε  με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγηση σας στην ιστοσελίδα  lovart.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση σας με αυτούς.

Η lovart.gr δεν δηλώνει με κανένα τρόπο ότι οι πληροφορίες που καταλαμβάνονται από έγγραφα και στις δημοσιεύσεις που δημοσιεύονται σε αυτόν τον διακομιστή είναι κατάλληλα για οποιονδήποτε σκοπό. Κάθε τέτοιο έγγραφο και σχετική γραφική απεικόνιση παρέχεται ‘ως έχει’ χωρίς καμία απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.

Η lovart.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών από  το ηλεκτρονικό κατάστημα,  οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο , αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιαδήποτε μεταβολή , μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Είστε ελεύθεροι να κάνετε χρήση του lovart.gr σύμφωνα με το Νόμο και τα χρηστά ήθη.  Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε εσάς. Η lovart.gr δεν ασκεί κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρετε. Ζητάμε να συμπληρώνετε σωστά τα εξής πεδία (ΟΝΟΜΑ,ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ,ΜΗΝΥΜΑ) στις on-line φόρμες επικοινωνίας.

Η χρήση του site lovart.gr υπόκειται στους Ελληνικούς και Διεθνείς  νόμους και συμφωνείτε  να μην χρησιμοποιείται το site μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους.

ΕΥΘΥΝΗ 

Οι χρήστες συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μην χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για:

1. Αποστολή , δημοσίευση ,  αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιοδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο , προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην lovart.gr ή σε οποιοδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου
2. Αποστολή , δημοσίευση ,  αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιοδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών ,κοινωνικών αξιών , της ανηλικότητας κ.λπ.
3. Αποστολή , δημοσίευση , αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιοδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες ,ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται με συμφωνίες εμπιστευτικότητας)
4. Αποστολή , δημοσίευση ,  αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιοδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία,  εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.
5. Αποστολή , δημοσίευση ,  αποστολή με email ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιοδήποτε υλικού που περιλαμβάνει ιούς λογισμικού , ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες , αρχεία , ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή , την πρόκληση βλάβης , την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών
6. Ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της νομοθεσίας ή των διατάξεων
7. Παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο
8. Συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Επίσης συμφωνούν ότι οι υπάλληλοι , η διοίκηση και άλλοι συνεργάτες της lovart.gr

Δεν ευθύνονται για οτιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα lovart.gr . Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των τυχών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση .

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείται με το  ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη.

Από μέρους του ιστότοπου lovart.gr και των συνεργατών του έχουν καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια απεικόνιση των προβαλλόμενων προϊόντων με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών και σχολίων ενός έκαστου των προϊόντων.  Παρ’ όλα αυτά ο παρών Δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα ή τροποποιήσεις τυπογραφικές , αριθμητικές ή  απεικόνισης. H lovart.gr δεν εγγυάται την ακρίβεια ή την πληρότητα των απεικονίσεων και των περιγραφών ή την αξιοπιστία κάθε γνώμης, δήλωσης ή άλλης σχετικής πληροφορίας που αναφέρεται ,αναρτάται στον παρόντα Δικτυακό τόπο.

Για προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν από τα διάφορα link σε άλλα site , όπως επίσης και από τη διαφημιστική καμπάνια , δεν φέρουν καμία ευθύνη η lovart.gr και η επιχείρηση μας  , παρά μόνο η διαφημιστική εταιρία που έχει αναλάβει την προώθηση

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ

Η lovart.gr αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων

Του περιεχομένου και της διάρθρωσης της ιστοσελίδας εκτός ρητών εξαιρέσεων:

1. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας , συμπεριλαμβανομένων εικόνων , γραφικών, φωτογραφιών  σχεδίων ,κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της  lovart.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου , του ευρωπαικού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
2. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή , αναλογική , ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή , διανομή , μεταφορά , downloading ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση , φόρτωση , ανακοίνωση , διάδοση ή μετάδοση  ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της lovart.gr ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της lovart.gr  πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή  προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας   ( λάθος στη λήψη παραγγελίας , στην τιμολόγηση, στην αποστολή , κατεστραμμένα στη μεταφορά ή με κακή συσκευασία). Σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανώτερες περιπτώσεις , το ανώτατο χρονικό διάστημα επιστροφής για αντικατάσταση δε δύναται να παραταθεί  πέρα των πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Επιπλέον , για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις τα προς επιστροφή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθησαν από τον πελάτη , πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι κανονικά αυτή που συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα που συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. λιανικής κ.λπ.)

Η επιστροφή του θα πραγματοποιείται με την παραλαβή του από εσάς με έξοδα που θα επιβαρύνουν το lovart.gr .Η αντικατάσταση με άλλο προϊόν θα γίνεται μετά την παραλαβή του προϊόντος , ώστε να επιβεβαιωθεί η λανθασμένη αποστολή.

Καμία επιστροφή δε γίνεται δεκτή αν δεν έχει προηγηθεί σχετική συνεννόηση.

Οποιαδήποτε άλλη επιστροφή δεν γίνεται δεκτή.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η lovart.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των Προσωπικών δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα , με σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους , ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Όλες οι πληροφορίες , οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών , διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από το χρήστη /μέλος στη lovart.gr είναι εμπιστευτικές και η lovart.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται η χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό  κρίνεται αναγκαίο  στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα αυτά είναι τα ακόλουθα:

1. Mόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όταν αυτό είναι αναγκαίο π.χ. για την διεκπεραίωση των αιτήσεων σας.
2. Η lovart.gr δεν αποκαλύπτει στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους , εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής.
3. Στην περίπτωση που η lovart.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου .
4. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και τη διόρθωση τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
5. Για τη δική σας ασφάλεια , θα πρέπει να χειρίζεστε και εσείς όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε στην αποκάλυψη τους σε τρίτα πρόσωπα.

Τα στοιχεία των χρηστών ( όνομα, επάγγελμα , ηλεκτρονική διεύθυνση , διεύθυνση κατοικίας κ.λπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα , όπως και στις συνήθεις συναλλαγές στο εμπορικό κατάστημα .

Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους , όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από τη lovart.gr και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων , για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ  των μερών συναλλαγής, καθώς και τη διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και θα είναι οι υπάλληλοι και προστεθέντες της επιχείρησης στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης .Επίσης και με το παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης  και του δικαιώματος  εναντίωσης στα άρθρα 12 και 13 του Ν. 2472/1997.

 

Με την αποδοχή των Όρων Χρήσης αποδέχεστε και την Πολιτική Ιδιωτικότητας του ηλεκτρονικού καταστήματος lovart.gr.